radio DJ Peter Boer
Referenties

party Mick and Donna

The music choice was perfect. The dance floor was full
from the beginning to the end. The DJ also played what the guests asked for.
One of my friends said "We kept bothering him and he had everything, thats
unusual". The atmosphere at a party like this depends a lot on a good dj
and he was GOOD! He sensed what would work at each moment in the evening and
played the right music at the right time. In a word: EXCELLENT. Next time We
have a big party we will certainly call your company and we will recommend you to
our friends. Many thanks for a wonderful evening.
regards
Mick
and Donna

Discofeest

De drive in show Voldeed absoluut aan de
verwachtingen! De dj wachtte tot iedereen zo’n beetje binnen was en de
felicitaties waren gegeven en hield het volume in die tijd wat lager, draaide
toen (22.00) het liedje van de Dijk dat wij ook op onze uitnodiging hadden
gezet, en daarmee was de dansvloer geopend! Achter elkaar door allemaal prima
dansmuziek. Dat vonden wij niet alleen, in de loop van de afgelopen week hebben
meerdere gasten zich zeer positief over de muziek uitgelaten. We hebben
gedurende de avond niet veel overleg gehad, het liep gewoon lekker. De kleine
lichtshow was echt meer dan voldoende, de ruimte was niet zo groot en het was
er erg warm.nu kijken we terug op een hele geslaagde avond!
Groet, Felix en Edith

drive-in show


Wij hebben een fantastisch bruilofsfeest gehad en zijn zeer
tevreden over jullie drive-in show
en met name over Peter Boer, die het voor ons en onze gasten
tot een geweldig feest wist te maken.
Heel erg bedankt en groetjes, Gerard & DaniŽlle


Gerard & Margje Goris


Wij willen je laten weten dat wij zeer tevreden zijn en genoten hebben van het optreden van Peter Boer. De door ons aangeven muziekvoorkeur kwam volledig tot uiting gedurende de avond. Ook zijn presentatie was prima. Wij zijn aan het einde van de avond niet meer in de gelegenheid geweest om Peter persoonlijk te bedanken. Wil je zo vriendelijk zijn om deze email aan hem door te sturen?
Peter, bedankt, je hebt bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke dag!


Hanneke van der Weijden


Maandag en vandaag waren nog even 2 hele drukke dagen, maar nu heb ik heerlijk de tijd om na te genieten van een gewťldig feest, mede door de bijdrage van Peter Boer. Een feest dat we niet gauw zullen vergeten.
De entourage, locatie was echt geweldig, het weer... sinds wanneer konden we tot 3 uur snachts buiten zitten???, de lieve mensen, de mooie woorden, de leuke sketches, de liedjes, het eten..... het was prima verzorgd en erg leuk.
Daarnaast de drive-in video show van Peter. Hij was helemaal TOP. Je kunt zien dat hij er zelf plezier in heeft. Helemaal in het begin, na het openingsnummer ging ineens iedereen naar buiten, waarop ik dacht... oeps... verkeerd gegokt? ... maar Peter stelde me gerust en zei "welnee, wacht maar af, ze komen wel"... en jawel hoor... op een gegeven moment stond werkelijk "IEDEREEN" op de dansvloer! Het dak ging eraf. Echt, we hebben ervan genoten. Peter is een vakman en een lieverd. Lekker rustig, z'n zaakjes prima op orde. We hebben na afloop nog even gezellig zitten kletsen . Hij is echt gedreven in zijn vak. Repertoire keuze prima, presentatie top, communicatie perfect.


Anja en Rob Schuitemaker


Sorry dat we pas zo laat regeren, maar we zijn net terug van een heerlijke huwelijksreis...
Nou, de evaluatie van jullie drive-in show is in een woord gedaan: super! We waren echt erg tevreden en kregen ook alleen maar positieve reacties van onze gasten. Dus, heel erg bedankt en nog veel succes met jullie shows!


Irene Voorzaat


Onze complimenten voor de disc jockey die zaterdag avond 13 mei heeft gedraaid op lokatie Het Zwaantje in Nijmegen. Er waren veel verzoekjes en die werden ook direct afgespeeld. We vonden het een geslaagde avond. Indien het nodig mocht zijn zullen we zeker aan jullie denken voor evt. een volgend optreden.


Klaas van Doeland


Hallo,

Door drukte was ik niet eerder in de gelegenheid om te antwoorden, maar nu is het dan zo ver!
De show, en de DJ waren goed en ook goed met het oog op de sfeer van de avond. Er werd druk gemaakt van de dansvloer, zij het dat vooral de latino’s er veel gebruik van maakte! . Ik zou zeggen “voor nu en nogeens! Hartelijk dank en tot ziens, Klaas van Doeland.
Top

DJI, bedrijfsfeest


Hierbij wil ik je graag laten weten dat ik erg tevreden ben over de drive-in show van d.d. 14 december jl. Communicatie verliep erg goed en de keuze van de muziek was erg goed gekozen en goed afgestemd op het programma van de hele avond en onze verwachtingen.
Top


Martijn Vonk, bruiloft


Wij vonden het een enorm succes. De DJ was erg vriendelijk. Hij speelde goed in op de wensen. Wij hebben dan ook totaal geen enkele klacht of iets wat wij minder leuk vonden. Ook de muziek die er gedraaid werd viel bij ons goed in de smaak. De DJ wist ook zo'n beetje iedereen de dansvloer op te krijgen (zelfs mijn broertjes, wat wij niet verwacht hadden). Ook onze gasten waren zeer te spreken over de drive-in show. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Ook het bellenblaas apparaat viel erg in de smaak. Dus onze hartelijke dank voor uw bijdrage om onze dag tot een succes te maken. Dat is het zeker geworden.


Jan en Joke, verjaardagsfeest


Het feest was, mede door de soepele instelling en de gevarieerde muziekkeuze van de DJ, een geslaagde verrassingsavond ter gelegenheid de 50ste verjaardag van mijn vrouw. Bedankt voor de goede organisatie.
Top


David, bruiloft


Een zeer geslaagd optreden wat betreft onszelf maar ook n.a.v. de reacties van de gasten!


Patrick Geurtsen


We hebben een SUPER-feest gehad. Na afloop ook alleen maar positieve reacties gekregen van de gasten. 80% van de bruiloftsgasten hebben de gehele avond op de dansvloer gestaan, wat een unicum is!


Jan Daan de Wit


De DJ was erg goed. Hij heeft goed ingeschat wat voor soort muziek er gedraaid moest worden om de mensen op de dansvloer te krijgen.

 

[Audiotron] [DJ Peter Boer] [Prijzen] [Radio] [Referenties] [Foto's] [Contact] [Links]